۱۸:۰۰ – ۲۸ آبان ۱۴۰۳
حسین طلا رئیس شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص وضعیت بد بعضی از ورزشگاههای کشور، گفت: شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی وظیفه ساخت ورزشگاه و سالنهای ورزشی را برعهده دارد و پس از ساخت این اماکن را تحویل میدهیم. ممکن است زمانی یک ورزشگاه نیاز به تعمیر یا ساخت و سازی داشته باشد که ما آن را انجام میدهیم، اما وظیفهای در قبال نگهداری نداریم و قاعدتا ردیف بودجهای برای نگهداری به ما تعلق نمیگیرد.
او ادامه داد: ما فقط نگهداری از ورزشگاههای آزادی، شیرودی، کشوری، انقلاب، استقلال، پیستهای سوارکاری نوروزآباد، شهدا و پیستهای اسکی شمشک و دیزین را برعهده داریم.
او در خصوص برگشت چکهای باشگاههای پرسپولیس بابت بدهی به شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی بیان کرد: ما طبق کارشناسی که انجام شده است هزینه اجاره برای هر بازی در ورزشگاه آزادی را برآورد کرده ایم که در حال حاضر هر تیمی بخواهد از ورزشگاه آزادی استفاده کند باید ۷۵۰ میلیون تومان اجاره پرداخت کند، اما باشگاههای استقلال و پرسپولیس بابت استفاده شان از ورزشگاه آزادی اجارهای پرداخت نکرده اند و بدهی هر کدام آنها ۳۰ تا ۴۰ میلیارد تومان است در حالی که ما هزینههای نگهداری از ورزشگاه، حقوق کارکنان، آب و برق را پرداخت میکنیم.
طلا افزود: دستگاههای نظارتی عملکرد ما را بررسی میکنند و ما نمیتوانیم پول دولت را وصول نکنیم، همچنین پس از خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس دستگاههای نظارتی در خصوص مطالباتمان از آنها بیشتر پیگیر شده اند و این کار جزو تکالیف ما است. ما هر دستگاه و ارگان و فردی که بخواهد برنامهای را مثلا در سالن ۱۲ هزار نفری برگزار کند با او قرارداد امضا میکنیم و هزینه اجاره را دریافت میکنیم، اما استقلال و پرسپولیس مدت هاست که اجارهای به شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی پرداخت نکرده اند.
رئیس شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی در خصوص روند بازسازی ورزشگاه آزادی گفت: نیروهای ما در حال کار کردن هستند و تمام توان خود را گذاشته اند و تا آخر آذرماه بازسازی ضلع غربی به پایان میرسد. ما نباید کیفیت را فدای سرعت کنیم و از کار بزنیم، اما شیفتهای کاری با قدرت در حال کار کردن هستند. ما طبق قول وزیر ورزش و جوانان آخر آذرماه ورزشگاه را مهیا بازی خواهیم کرد و به خوبی الزامات AFC و FIFA را در حال اجرا هستیم، اما باید بررسی شود که روند بازسازی پس از آذرماه چگونه باید باشد تا اتفاقی بدی رخ ندهد و روند کار کند نشود. چرا که اگر مقداری مصالح مثل سنگ در ورزشگاه باشد ممکن توسط تماشاگران به داخل زمین پرتاب شود و این موضوع خوبی نخواهد بود و باید قسمتهای از ورزشگاه بسته شود تا کار بازسازی متوقف نشود.
او خاطرنشان کرد: ورزشگاه آزادی نقشههای ازبیلت نداشت، اما طبق ضوابط بین المللی در حال کار هستیم و براساس استانداردهای نظام مهندسی ابنیه را اجرایی کرده ایم. از لحاظ مقاوم سازی ورزشگاه کار به خوبی انجام شده است و خطری ورزشگاه را از نظر بلایای طبیعی تهدید نمیکند.