۲۰:۱۲ – ۱۵ آبان ۱۴۰۳
فرشید پورحاجت دبیر انجمن انبوه سازان مسکن کشور با بیان اینکه سیاست هایی که دولت ها در حوزه مسکن طی سال های گذشته برنامه ریزی کرده اند مربوط به توسعه در حوزه بازارهای مختلف بوده است گفت: ساختار اجاره داری و طرح هایی مانند مسکن مهر و مسکن های حمایتی در کشور برنامه ریزی شده توسط دولت های مختلف و بخشی از آن موفق بوده است اما در بخش هایی هم باعث ايجاد مشکل برای مردم شده است.
دبیر انجمن انبوه سازان مسکن کشور اظهار کرد: در برنامه سوم کشور برنامه منسجمی برای نظام اجاره داری کشور نوشته شد و ساختار بانکی مشخصی را برای تولید و عرضه کشور برنامه ریزی کردیم و ماحصل آن این است که ما کمترین شوک را در بازار مسکن داشتیم.
پورحاجت با بیان اینکه تورم مسکن در کشور کماکان وجود دارد گفت: به لحاظ نظام حکمرانی آن چیزی که امروز کمتر مورد توجه قرار گرفته بحث آمایش سرزمین است چراکه امروز در حوزه آمایش سرزمین تکلیف مشخصی نداریم و انسجامی که باید داشته باشد را نداریم.
وی توضیح داد: در سال ۷۸ بخشی از سیاست های کلی ساخت مسکن ها اجاره ای بوده است و در حال حاضر باید نیاز واقعی مسکن در مناطق مختلف ارزیابی شود.
سرپرست معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی با بیان اینکه در قالب نشست انبوه سازان با وزارت راه وشهرسازی کمیته ای بین انبوهسازان و وزارتخانه در راستای رفع مشکلات ساخت مسکن ایجاد میشود گفت: در صورتی که هر یک از انبوهسازان تنها ۱۰۰ واحد مسکونی بسازند بیش از ۹۰۰ هزار واحد در سال ساخته میشود.