در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
عباس حسیننژاد، دبیر هشتمین جشنواره «طنز پهلو» در پاسخ به این سوال که آیا طنز در فضای رسانههای رسمی کشور نسبت به فضای مجازی عقب افتاده است؟ گفت: من احساس میکنم مطبوعات از طنز عقب افتاده است. شما چند روزنامه سراغ دارید، که به سراغ طنز رفته است؟ البته تا حدودی وضعیت کاریکاتور نسبت به طنز بهتر است. اما چون فرد برای نوشتن مجبور به فکر کردن است، نوشتنش سخت است.
حسیننژاد در پاسخ به این سوال که بنظرتان موانع پیشرو منجر به عقب افتادن طنز در کشور نشده؟ افزود: حتماً، معمولاً ایرانیها پیش خود میگویند چرا باید به سراغ دردسر بروم؟ چرا باید کار رسانه را محدود به عرصهای کنم، که ممکن است کارم را از دست بدهم؟ چون زبان طنز نیشدار است.
دبیر هشتمین جشنواره «طنز پهلو» در پاسخ به این سوال که در گذشته از ابزار طنز برای بیان انتقاد به حکومتها بخاطر خفقان موجود استفاده میشد، چرا الان از این ابزار استفاده نمیشود؟ توضیح داد: الان هم از طنز استفاده میکنیم، ولی کمرنگ شده است.
وی با بیان اینکه چیزی که ما در رسانه رسمی تولید میکنیم، با آنچه که در رسانه شخصی خودمان منتشر میکنیم متفاوت است، گفت: از طرفی، منِ نوعی در رسانه شخصی خودم راحتتر هستم. انگار الان فضای مجازی برای انتشار محتواهای طنز جذابتر شده و نیاز به رسانه رسمی کمتر شده است. چراکه انتخاب کلمات در رسانه رسمی به عهده فرد نیست. شما برای اینکه پایتان به دادگاه مطبوعات باز نشود، باید احتیاط کنید. چون نمیدانید چه کسی و از چه زاویهای شکایت میکند.