۱۱:۵۷ – ۰۶ آبان ۱۴۰۳
سیدجواد حسینی روز یکشنبه ۶ آبانماه با اشاره به فقدان اطلاعات کافی از مددجویان و اشتغال آنها گفت: سازمان بهزیستی در این حوزه نیاز به یک سامانه و بانک اطلاعاتی قوی دارد که اطلاعات مربوط به اشتغال مددجویان در آن وجود داشته باشد.
وی ادامه داد: در همین راستا یک سامانه و بانک اطلاعاتی قوی طراحی شده است که در روزهای آتی تکمیل و به بهره برداری خواهد رسید. وجود این بانک اطلاعاتی کمک شایانی به حمایت و پشتیبانی بعد از اشتغالزایی خواهد کرد.
ایجاد شبکه ۵۰۰ نفری تسهیلگران اشتغال
وی همچنین از اضافه شدن ۵۰۰ تسهیلگر اشتغال ظرف یک ماه آینده به چرخه فرصت آفرینی شغلی و اشتغالزایی بهزیستی خبر داد و افزود: هم اکنون این افراد در حال طی مراحل مصاحبه هستند.
سرپرست سازمان بهزیستی کشور وظیفه این تسهیلگران را آموزش و آماده سازی مددجویان جهت ورود به بازار عنوان کرد و یادآور شد: وظیفه دیگر تسهیلگران حمایت، رصد و پشتیبانی از مددجویانی است که با خوداشتغالی مشغول فعالیت هستند.
وی با تاکید بر این نکته که شبکه سازی ما باید در راستای مددکاری جامعه محور و رویکرد فعالانه باشد؛ گفت: در برنامهریزی خود ایجاد یک مرکز پشتیبانی شغلی در هر استان را در نظر گرفتهایم.
حسینی همچنین تاکید کرد: با توجه به لزوم وجود یک سامانه ارجاع برخط، ایجاد چنین سامانهای را برای سطح بندی خدمات و ارجاع در دستور کار قرار دادیم.
وی خاطرنشان ساخت: این سامانه میتواند از مواردی، چون اضافه کاری، دوباره کاری، سردرگمی و کارهای متضاد جلوگیری کند و همه خدمات به صورت شفاف به مددجویان ارائه شود.
منبع: ایرنا