علی حسینی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: علی رغم کاهش تولید زعفران در سال گذشته، اما روند عرضه زعفران عادی است.

او با بیان اینکه سالانه ۶۰ تا ۷۰ تن زعفران در کشور مصرف می شود، افزود: زعفران تولیدی ایران به دلیل برتری در کیفیت قابل رقابت با دیگر کشورهاست.

حسینی ادامه داد: برآوردها حاکی از آن است که امسال تولید زعفران نسبت به سال قبل رشد چشمگیری داشته باشد که براین اساس میزان صادرات و حضور در بازارهای هدف پررنگ می شود.

عضو شورای ملی زعفران با تاکید بر تدوین سیاست مناسب مدیریت تولید و تجارت زعفران افزود: برآوردها حاکی از آن است که امسال تولید زعفران نسبت به مدت مشابه سال افزایش یابد، از این رو مسئولان باید عزم جدی برای اتخاذ سیاست هاس کلی مدیریت تولید و صادرات در پیش بگیرند.

به گفته او، با افزایش عملکرد در واحد سطح، تولید به انبوه می رسد که در این صورت قیمت ها قابل رقابت خواهد بود.

پیشنهاد مطالعه:  اولین حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران در سال ۱۴۰۳/ متقاضیان چند سکه می توانند سفارش دهند؟ | مجله همه هیچ

حسینی گفت: بنابر آمار پتانسیل تولید بیش از هزار تن زعفران در کشور وجود دارد، درحالیکه تولید فعلی زعفران یک چهارم پتانسیل مزارع است.

خبرنگار: آزاده محبی



Source link

سهام:

خرید دانه کینواجرثقیل سقفیخرید جرثقیل سقفیلوله سرامیکیبهترین نرم افزار سامانه مودیانبلبرینگ سرامیکیجرثقیل سقفی کارگاهیخرید جو دوسر پرک * لوله سرامیکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *