«جهش تولید با مشارکت مردم» این شعاری است که برای سال ۱۴۰۳ توسط مقام معظم رهبری نامگذاری شد. اما محقق شدن این شعار راهی است که باید توسط تمام دستگاه‌ها پیموده شود. از همین رو نیز به سراغ دستگاه‌های مختلف رفتیم تا بدانیم برنامه هریک از آن‌ها برای تحقق این شعار چیست؟

تلاش می‌کنیم برخی از خدمات پرکاربرد را به مردم واگذار کنیم

میثم لطیفی رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره برنامه‌های سازمان متبوع خود در زمینه اجرایی شدن شعار سال گفت: تلاشمان این است که خدمات پرکاربردی را که مردم می‌توانند انجام دهند به آن‌ها واگذار کنیم. حدود ۶ هزار خدمت از سوی دولت به مردم در حال ارائه شدن است که بخشی از این خدمات را می‌توان به مردم واگذار کرد و قابل ارائه شدن از سوی مردم را دارند. در حال صحبت با دستگاه‌های اجرایی هستیم تا این خدمات به مردم واگذار شوند. باید دستگاه‌ها به ما پیشنهاد دهند که کدام یک از خدمات را می‌توان به مردم واگذار کرد.

به دانش بنیان‌ها توجه می‌کنیم 

روح الله دهقانی فیروز آبادی معاون علمی رئیس جمهور گفت: شرکت‌های دانش بنیان مهمترین جلوه اقتصاد مردمی هستند که باید به آن‌ها توجه شود. پارسال نیز همین روند را در دستور کار داشتیم و امسال نیز به این موضوع توجه خواهیم کرد.

پیشنهاد مطالعه:  امروز جهانیان با چهره جنایت‌کارانه صهیونیست‌ها آشنا شده‌اند | مجله همه هیچ

دستور مقام معظم رهبری درباره خروج از بنگاه داری را عملیاتی کردیم

سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و معاون رئیس جمهور  بیان کرد: ما یکی از دستگاه‌هایی هستیم که از بنگاه‌های اقتصادی خارج شدیم و دستور مقام معظم رهبری درباره خروج از بنگاهداری را عملیاتی کردیم. درباره مشارکت‌های مردمی در حوزه ارائه خدمات ایثارگران و فعالیت‌های فرهنگی را از سال گذشته به گروه‌های مردمی با اولویت تشکل‌های ایثارگری واگذار کرده ایم. برای مثال تمام فعالیت‌های فرهنگی ما توسط تشکل‌های ایثارگری در حال انجام است. امیدواریم تا پایان دولت حجم وسیعی از فعالیت‌های امور ایثارگران توسط گروه‌های مردمی انجام شود.

ساخت بیش از دو هزار خانه محیط‌زیست

علی سلاجقه رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست گفت: ما اولین دولتی هستیم که از ابتدای سال تحقق شعار را در دستور کار قرار داده‌ایم، برای مثال در موضوع جهش تولید اولین جایی که برای توسعه در نظر گرفته می‌شود مجموعه محیط زیست است.  

وی ادامه داد: ما حتما به عنوان پشتوانه تولید خواهیم بود و در فاز دوم هم که مشارکت مردم مدنظر است سازمان محیط زیست کشور به عنوان یک سازمان پیشرو از ابتدای دولت اقدام به ساخت بیش از دو هزار خانه محیط زیست کرد.  این اقدام مشارکت سمن‌ها و مردم را مدنظر دارد، امسال کیفی سازی خانه‌ها را مد نظر داریم، در زمینه خانه‌های فناور محیط زیست هم با مجموعه‌های محیط زیستی اقدام خواهیم کرد.

پیشنهاد مطالعه:  افتتاح ساختمان جدید بخش کنسولی ایران در دمشق | مجله همه هیچ

متناسب با هر استان این شعار را بومی سازی خواهیم کرد

احمد وحیدی وزیر کشور نیز گفت: مشارکت مردمی و جهش تولید یک شعار و سیاست بسیار مهمی است وانشالله سیاست دولت بر این است که این شعار را محقق کند طبعا ما نیز با کمک استانداران درباره زنجیره‌ای ارزش راهبردی به دنبال این هستیم که به تیم اقتصادی دولت کمک کنیم و استانداران ما هم حتما این را به عنوان یک شعار جدی دنبال خواهند کرد و ان شاالله متناسب با هر استان این شعار را بومی سازی خواهیم کرد تا هر استان الگوی منحصر به فرد خود را داشته باشد.

لایحه توسعه سواحل به مجلس داده شده است

سید محمد حسینی معاون پارلمانی دولت نیز معتقد است: در حال حاضر در مناطق آزاد بسته‌های سرمایه گذاری فراهم شده است و بررسی می‌شود که در چه پروژه‌هایی بخش خصوصی می‌تواند سرمایه گذاری کند و دولت هم باید حمایت ونظارت خود را داشته باشد و این‌گونه نباشد که ما در مقطعی که خصوصی سازی داشتیم کاملا به ضرر کشور شد. ظرفیت‌های متعدد کشوری داریم که الحمدالله در این دولت گام‌های خوبی برداشته شده است در موضوع معادن که ظرفیت‌های بسیار خوبی در کشورمان داریم و همین می‌تواند به تولید کمک کند و یا دریا که ما هزاران کیلومتر ساحل داریم و لایحه توسعه سواحل نیز به مجلس داده شده است و امیدواریم زودتر نهایی شود و افراد بدانند که می‌توانند در این موضوعات سرمایه گذاری کنند و دولت هم حمایت لازم را انجام می‌دهد همین طور در موضوع سیاست خارجی هم گام‌های خوبی برداشته شده و اسناد متعددی فراوانی داریم باید این توفقات همان‌طور که مقام معظم رهبری فرمودند به قرار داد تبدیل شوند و اجرایی شوند که این می‌تواند آثار اقتصادی داشته باشد و در تولید به ما کمک کند و ما صادرات بیشتری داشته باشیم.

پیشنهاد مطالعه:  مجازات پشیمان کننده رژیم صهیونیستی قطعی است | مجله همه هیچ

وی تاکید کرد: این شعار باید معیار ارزیابی مدیرن ما قرار بگیرد و هر مدیری که کمک کرده تشویق شود و اگر فردی کم کاری کرده است نیز باید پاسخگو باشد.

در پایان باید گفت همان‌طور که گفته شد این شعار باید مورد ارزیابی قرار بگیرد و در پایان سال مشخص شود که کدام دستگاه در این زمینه تلاش و کدام یک اقداماتی انجام داده است تا بار دیگر شاهد کم تحرکی در عرصه اقتصادی نباشیم.



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *