نیما باغبانی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: طبق روال همه ساله مصرف قارچ در ایام ماه رمضان کاهش می یابد که امسال هم به سبب تداخل ماه رمضان و ایام نوروز به یکباره شوک به صنعت وارد شد، اما به سبب آگاهی تولیدکنندگان از قبل با این موضوع به گونه ای مدیریت کردند که محصول کمتری روانه بازار شود.

او از کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی عرضه قارچ در ایام ماه رمضان خبر داد و گفت: بنابر آمار روزانه ۷۰۰ تا ۷۵۰ تن قارچ در سطح کشور توزیع می شود.

باغبانی ادامه داد: با ورود به فصل گرما پیش بینی می شود که عرضه ۲۰ تا ۲۵ درصد کاهش یابد. براین اساس تا پایان ماه مبارک رمضان روزانه ۷۵۰ تن و بعد از ماه رمضان تا پایان خرداد توزیع روزانه قارچ به ۹۰۰ تن می رسد و بعد از آن بدلیل کاهش مصرف در فصل گرما عرضه مجدد به ۷۰۰ تا ۷۵۰ تن می رسد.

پیشنهاد مطالعه:  ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود | مجله همه هیچ

دبیر انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی درباره آخرین وضعیت صادرات قارچ گفت: بنابر آمار سال گذشته ۷ هزارتن قارچ به بازارهای هدف صادر شد. طبق روال سنوات قبل صادرات در ۶ ماهه نخست سال بدلیل گرما کاهش می یابد و تنها مقداری به کشورهای حاشیه خلیج فارس انجام می شود.



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *